Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Peygamberler şehrinde yarı çıplak defile
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Peygamberler şehrinde yarı çıplak defile

Kültür Sanat

Şanlıurfa'da Valiliğinin desteğiyle Hz. İbrahim'in makamının yanı başında yarı çıplak mankenlerle defile düzenlendi.

Kalkınma Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Şanlıurfa Valiliği ve Sosyal Destek Programı (SODES) katkılarıyla “Şanlıurfa’da Kadın Atölyeleri ve Kadın Kültür Merkezleri” projelerinin sergi ve defile programı Hz. İbrahim’in makamının yanı başında yapıldı.

Şanlıurfa Valiliğinin birkaç gün önce düzenlediği Uluslararası Halil İbrahim Buluşması’nın hemen ardından Hz. İbrahim’in makamının yanı başında dışarıdan getirilen yarı çıplak mankenlerle böyle bir defileye imza atması ise çelişki olarak yorumlandı.

Şanlıurfa Valiliğinin desteğiyle bir konuk evinde düzenlenen defilenin; Suriye ve Irak’taki savaş dolayısıyla Şanlıurfa’ya sığınan mültecilerin acılarının paylaşıldığı bugünlerde yapılması ise ayrıca tepki çekti. Defile programında konuşan Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman’ın yatsı ezanı okunduğu halde susmaması ise dikkat çekti.

Defile hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Duman; sanayi dikiş eğitimi, sanayi bilgisayarlı nakış makinesi eğitimi, geleneksel kıyafetler, takı tasarımı ve gümüş işlemeciliği eğitimleri kurslarının açıldığını belirtti. İlin turizmine destek için bu programın düzenlendiğini ifade eden Duman, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ün desteklerini aldıklarını söyledi. (Mehmet Demir-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.