Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-2ab94393.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Paranın geçmediği, yetim mağazası açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Paranın geçmediği, yetim mağazası açıldı

Kültür Sanat

Yedi yıldır binlerce yetim ve öksüz çocuğa bayramlık giydiren Ay Işığım Derneği’nin bu yıl yardımlarını dağıtacağı Çocuk Giyim Merkezi’nin açılışını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç gerçekleştirdi.

Açılışı yapılan Çocuk Giyim Merkezi’ni; Vali Celalettin Güvenç’e Dernek Başkanı İbrahim Halil Ural gezdirirken, açılışa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve daha çok sayıda yetkili katıldı.

 

Vali Güvenç’e derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren İbrahim Halil Ural, bu yıl hedeflerinin 12 bin yetim ve öksüz çocuğu giydirmek olduğunu söyledi.

 

Vali Celalettin Güvenç ise, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek; Allah’a şükür ki artık bu topraklarda hiç kimse kimsesiz değil. Bu tür çalışmaların Şanlıurfa’ya yayılmasını diliyor ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra Vali Celalettin Güvenç, Ay Işığım Derneği’nin Çocuk Giyim Merkezi’ne gelen yetim ve öksüz çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek Viranşehir’e gitmek üzere Merkezden ayrıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete açılan Ayışım Derneği, Çocuk Giyim Merkezi; tamamı yeni olan elbiseleri hayırseverlerin bağışları ile alırken, bir yetim veya öksüz çocuğu giydirmenin bedelinin 40 lira olduğu bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.