Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
NİHAT HATİPOĞLU KARAKÖPRÜ'DE GÖNÜLLERE DOKUNDU
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

NİHAT HATİPOĞLU KARAKÖPRÜ'DE GÖNÜLLERE DOKUNDU

Kültür Sanat

Karaköprü Belediyesi'nin gerçekleştirdiği programda ünlü İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla 'Gönül Sohbetleri' programında buluşarak sohbet gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinliklerinde vatandaşları farklı konu ve konuklarla buluşturmaya devam ediyor. Aralık ayı programında ünlü İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 'Gönül Sohbetleri' programıyla Karaköprü'deki vatandaşlarla sohbet programında bir araya geldi. Programa Karaköprü Belediye Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, Belediye Başkan Yardımcıları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu programda Peygamber Efendimizin örnek hayatından kesitler anlatırken, kıssalarla İslamiyet'te örnek yaşamın nasıl olması gerektiğinden bahsetti. Şanlıurfa'yı sevdiğini söyleyen Hatipoğlu, Şanlıurfa'da bulunduğundan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Programın son bölümünde Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu davetlilerin de katılımıyla dua etti.

Programda bir ilahi dinletisi de yapılırken programın ardından Karaköprü Belediye Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na katılımlarından dolayı çiçek ve plaket verdi. Yapılan program için Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na herhangi bir ücret ödenmediği öğrenildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.