Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muharrem Çelik'in Öğrencilerinin Sergisine Yoğun İlgi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muharrem Çelik'in Öğrencilerinin Sergisine Yoğun İlgi

Kültür Sanat

 

 

Yenişehir halk eğitim merkezi ile Türkiye Yazarlar Birliği Ş.Urfa şubesi işbirliğiyle düzenlenen resim kursunun eğitmenliğini Ressam Muharrem Çelik yapmıştı.

Kurs sonunda 28 kursiyerin 100 eserini Balıklıgöl Rızvaniye Külliyesi’nde sergileyen Ressam Muharrem Çelik sergiye yoğun ilgi olduğunu söyledi.

 Ş.Urfa’nın kalbi sayılan Balıklıgöl aynı zamanda manevi ve turistik nokta olması açısından dikkat çekilen bir yerdir. Burada öğrencilerinin sergisini açan Çelik serginin amacına ulaştığını vurguladı ve şöyle ekledi ‘’ Bu sergiyle 28 gencimizin sanatseverlerle buluşması gerçekleşti. Gelen izleyiciler Urfa’mızda bu denli sanat ruhlu gençlerin oluşuna şaşırdıklarını ifade etti ve işte bize düşen bu tür gençlerimizi ortaya çıkarmaktır dedi. Sergide Bediüzzaman Said Nursi ve Yılmaz Güney’in portreleri en çok dikkat çeken eserler arasında yer aldı. Ömer Bugenç adlı kursiyerin çizmiş olduğu bu eserler izleyiciden tam puan aldı. Bir diğer dikkat çeken eser ise patlıcan konulu imgesel çalışmasıydı. Ressam Muharrem Çelik’in kızı minik Ressam Dilara Çelik’in eserlerinin de yer aldığı sergide bir çok kız öğrencinin de eserleri sergilendi. Bundan sonraki kursiyerlerinin çalışmalarını burada sergileyeceğini ifade eden çelik sergiye destek veren herkese teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.