Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderim Değildir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderim Değildir

Kültür Sanat

 Eyyübiye Belediyesi ve Yerelden Kalkınma Derneği arasında "Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderim Değildir" projesi kapsamındaki işbirliği protokolünün ardından proje faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

 Proje kapsamında 28 öğrenci ile birlikte tarihi yerler ve müze gezisi etkinliği gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe proje koordinatörü Zekeriya DEMİR ve Mehmet Hacıbozanoğlu Ortaokulu’ndan yönetici ve öğretmenler katıldı.

Etkinlik kapsamında ilk önce Göbeklitepe’ye gidilip çocuklara Göbeklitepe’nin keşfi, tarihi ve önemi hakkında bilgi verilip, sit alanı gezildi. Daha sonra Türkiye’nin en büyük müzesi olan Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’ne geçildi. Etkinlik boyunca adeta zaman yolculuğu yapan çocuklara, tarihi ve kültürel zenginliklerin önemi anlatılarak korunması gerektiği aktarıldı.

Etkinlik sonrasında çocuklarla sohbet eden Proje Koordinatörü Zekeriya DEMİR, “Mevsimlik tarım işçiliği bir meslek değildir ve geleceği yoktur. Sizler belki akranlarınıza göre çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız ama geleceğin yöneticileri, bilim insanları belki de astronotları sizler olacaksınız. Yeter ki kendinize güvenin ve disiplinli çalışın” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.