Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MEFSAD sergisi ilgi gördü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MEFSAD sergisi ilgi gördü

Kültür Sanat

Mezopotamya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği'nin (MEFSAD) Şanlıurfa Belediye Sergi Salonu'nda Açtığı fotoğraf sergisine vatandaş ilgi gösterdi.

Şanlıurfa’nın sanat kültür alanında çalışmalar yürüten Mezopotamya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (MEFSAD) kursiyerleri, Şanlıurfa Belediye Sergi Salonu'nda fotoğraf sergisi açtı. Açılan sergide, derneğin kurslarında eğitim alan aralarında öğretmen, hemşire, ziraat mühendisinin de bulunduğu 9 kursiyerin çektiği fotoğraflar yer alıyor. Şanlıurfa ve Türkiye’nin tarihi ve turistik bölgelerinde çekilen fotoğrafların bulunduğu sergi, 30 Eylül 2012 tarihine kadar gezilebilecek.

Yaklaşık bir yıl önce Şanlıurfa’da faaliyete başlayan Mezopotamya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (MEFSAD) bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin ilk sergisini bugün açtığını söyleyen dernek üyelerinden Ergün Karadağ,” Dernek faaliyetlerimiz içerisinde dünyaca ünlü birçok sanatçıyı Şanlıurfa’ya getirdik. Dönemsel olarak sinema ve fotoğraf kurslarımız yapılıyor. İlerki dönemlerde yeni fotoğraf sergileri açacağız.”
dedi.

Açılan sergiyi gezen vatandaşlar sergiden memnun ayrıldılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.