Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Matbaacılar Fakıbaba'dan Site İstedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Matbaacılar Fakıbaba'dan Site İstedi

Kültür Sanat

Şanlıurfa Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârları Derneği Başkanı Ramazan Birgül ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.
Matbaacıların sorunlarının ele alındığı görüşmede matbaacılar, belediyenin uygun gördüğü bir yerde oluşturulacak olan sitede tek çatı altında hizmet vermek istediklerini aktardılar. Matbaacıların bu teklifini olumlu karşılayan Fakıbaba, 2011 yılı projeleri içersinde zaten bu konuda bir çalışma yürüttüklerini belirterek, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
Birçok meslek kuruluşlarını tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini aktaran Fakıbaba, “Şanlıurfa Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârları Derneği Başkanı Ramazan Birgül ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin oldukça faydalı geçtiğini ifade eden Şanlıurfa Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârları Derneği Başkanı Ramazan Birgül ise, “Başkanımız Fakıbaba ve ekibine işlerinde başarılar diliyoruz. Matbaacılar esnafı olarak oldukça zor şartlar altında çalışıyoruz. Apartman bodrumların ve oldukça küçük işyerlerinde vatandaşa hizmet etmenin zorluğunu yaşıyoruz. Başkanımız Fakıbaba ile yaptığımız görüşmede bir site talebimiz oldu. Başkanımız Fakıbaba ise bu talebi değerlendireceğini söyledi” diye konuştu.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.