Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kurtlar vadisi pusu da neler oluyor?!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kurtlar vadisi pusu da neler oluyor?!

Kültür Sanat

Kurtlar Vadisi bu hafta (bu akşam) ki bölümü ile yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Bu böllümde Ersoy Ulusoy, hain bir plan içinde. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Ana Muhalefet Lideri, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları ve İstihbarat Müsteşarını öldürmeyi planlayan Ersoy Ulusoy bakalım bu hain planını uygulayabilecek mi? Ekranların en uzun soluklu yerli dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu da sonraki bölümlerde de neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi bu hafta ki bölümü ile yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek.
Bu böllümde Ersoy Ulusoy, hain bir plan içinde. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Ana Muhalefet Lideri, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları ve İstihbarat Müsteşarını öldürmeyi planlayan Ersoy Ulusoy bakalım bu hain planını uygulayabilecek mi?

Ekranların en uzun soluklu yerli dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu da sonraki bölümlerde de neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 124. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Silahının namlusunu Ersoy Ulubey'e çeviren Polat Alemdar, tetiği çekebilecek mi? Polat ve Ersoy'u bekleyen sürpriz ne olacak?

Polat'a ulaşamayan Leyla, kimden bilgi alacak? Leyla'nın savcılığa kadar gelmesini rica ettiği İnci Tataroğlu, karşısında kimi bulacak?

İlk ameliyatının ardından kendisine gelen Nazife Anne, yeniden ameliyat olmayı kabul edecek mi? Bu hayati kararı kime bırakacak?

Ersoy Ulubey, devlet büyüklerine yönelik nasıl bir plan yapacak? Herkesi aynı anda öldürmek isteyen Ersoy, amacına ulaşabilecek mi?

fragmanı izlemek için tıklayınız:


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.