Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kocadağ'dan mülteci kampında empati eğitimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kocadağ'dan mülteci kampında empati eğitimi

Kültür Sanat

Akçakale sınırındaki Suriyeli Mültecilerin bulunduğu kampta Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ tarafından yaklaşık 300 güvenlik görevlisine 3 gün süreyle eğitim verildi.

3 gün süren ve 300 güvenlik görevlisinin aldığı eğitimde Halkla ilişkiler, Beden dili ve Empati konuları üzerinde duruldu.

Konuyla ilgili Açıklama Yapan Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ buraya Gap Güvenlik firması sahibi Orhan Şahin bey’in daveti üzerine geldim.

Güvenlik görevlisi arkadaşlara görevlerine başlamadan öncede eğitim vermiştik. Üzerinden bir yıl geçti tekrar buradayız. Bizden başka sığınacak yeri olmayan ülkemize sığınmış olan Müslüman Suriye halkının güvenliğini sağlayan arkadaşlarımıza Halkla ilişkiler, empati ve Beden dili konularında eğitim verdik, Onlara insanlarla kurdukları diyaloglarda yapılması gereken davranışlar ve tutumlarının çok önemli olduğu vurgulandı. Çadırkentteki insanların psikolojilerinin gözünde tutularak hareket edilmesi gerektiği anlatıldı.

Eğitim sonunda Kocadağ, Duyarlılıklarından dolayı Gap güvenlik firması yetkilisi Orhan Şahin ve Ümit Özdemir’e teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.