Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kızılay'dan Kandil Lokumu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kızılay'dan Kandil Lokumu

Kültür Sanat

Vali konağı, Yusuf paşa, Ulu cami ve Dergah camilerinde kılınan yatsı namazı sonrasında, camiye gelen cemaatin Miraç kandilini kutlamak üzere Kızılay Derneği Şanlıurfa Şubesi tarafından 2 bin 3 yüz adet lokum dağıtıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Canpolat, "Miraç, İnsanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Allah'a yakınlaşmanın bir yoluda mazlum ve çaresizlere uzanan ellerdir, dünyanın her yerinde afet ve depremlerde zarar gören insanlara yardım edebiliyorsanız, insan kaynaklı zulümlere karşı koyabiliyorsanız. O zaman insanlık görevini yapmış olursunuz. Biz de Kızılay Derneği olarak tercihimizi insana hizmetten yana kullanıyoruz"
diyen başkan Canpolat, bu vesileyle Kızılay yönetimdeki arkadaşlarım adına tüm İslam aleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerimizin mübarek miraç kandilini tebrik ediyorum. Dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.