Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KARAKÖPRÜ’DE KADIN MAHKUMLARA SAĞLIK EĞİTİMİ VERİLDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KARAKÖPRÜ’DE KADIN MAHKUMLARA SAĞLIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Kültür Sanat

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından Şanlıurfa 2 nolu T tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Kurumundaki kadın mahkumlara sağlık ve hijyen eğitimi verildi.

Karaköprü Belediyesi toplumsal bilgilendirme çalışmalarını sürdürerek toplumun her kesiminden insanları birçok konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

 Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi ve Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğinde Şanlıurfa 2 nolu T tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Kurumundaki hükümlü kadınlara rahim kanseri, meme ve bağırsak kanseri ile sağlıklı yaşam obeziteyle ilgili bilgi verildi.

Kadın hükümlülere hijyenin önemi, kişisel bakım ve temizlikte yapılması gerekenler, kadınlarda görülen kanser türleri ve belirtileri ile ilgili eğitim verildi.

Program sonunda katkılarından dolayı Şanlıurfa T2 Kapalı Cezaevi Müdürü Fatih Sertaç Çelik’e plaket verilirken, kadın hükümlülere çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.