Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karacadağ Ajansı, Göbeklitepe'yi Dünyaya Tanıtacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karacadağ Ajansı, Göbeklitepe'yi Dünyaya Tanıtacak

Kültür Sanat

Diyarbakır ve Şanlıurfa yöresindeki yatırım hizmetlerini destekleyen Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa'da bulunan ve dünyanın ilk tapınağı olduğu tespit edilen Göbeklitepe'yi dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor.

Karacadağ Kalkınma Ajansı dünyanın ilk tapınağı olan Şanlıurfa'daki Göbeklitepe için TRT'ye tanıtım filmi hazırlattı. Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi (YDO) ile birlikte Göbeklitepe'nin dünya genelinde tanıtmak için tanıtım seti hazırlıyor.



ÜÇ DİLDE TANITIMI YAPILACAK

Türkçe, İngilizce ve Almanca düzenlenecek Göbeklitepe Tanıtım Kataloğu ve broşürleri ile çeşitli promosyon ürünlerini hazırlayan Şanlıurfa YDO, set içerisinde olması planlanan tanıtım filmi için TRT ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol ardından kazı alanında çekimler yapan TRT ekibi, kazı başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt ile röportaj gerçekleştirdi. Özel kurgu ve animasyonlar ile hazırlanacak Göbeklitepe tanıtım filmi Ocak 2012'de tamamlanacağı bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.