Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kadın Hakları Semineri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kadın Hakları Semineri

Kültür Sanat

Karaköprü Belediyesi tarafından kadınlara yönelik “Kadın Hakları” konulu seminer verildi.


Karaköprü Belediyesi Kültür merkezi salonunda gerçekleşen seminere Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi Meclis üyesi Vedat Bilgin, Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Teyyar Yıldırım ve semineri dinlemek için çok sayıda kadın katıldı.

Karaköprü Belediyesi tarafından belirli periyotlarla kadınlara yönelik yapılan eğitici, yararlı seminer ve toplantılarından birini daha gerçekleşti.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, seminer öncesi bayanlara yönelik yaptığı konuşmasında; “Toplum, kadın, yaşlı, çocuk her kesimden oluşuyor. Kadınlarımızın daha bilinçli, daha güzel bir şekilde aile içerisinde yer alabilmeleri tabiî ki kendisine tanınmış olan hakları iyi bilmeden oluşuyor. Bizde Karaköprü Belediyesi olarak fırsat bulduğumuz sürece sürekli kadınlarımızın eğitimine yönelik onların gelişimine yönelik gerek çocuk gelişimi gerek annelik bilincinin yerleştirilmesi gerekse kadınlarımızın medeni hukukun kendisine tanımış olduğu hakların verilmesi açısından böyle yararlı semineler veriyoruz” dedi.

Şanlıurfa Barosu Kadın hakları Komisyonu üyelerinden Av. Esra Yurum tarafından “Kadın Hakları” konulu seminerde Türk medeni kanunu, miras hukuku, Aile hukuku ve öngörülen haklar ile ilgili bilgiler vererek kadınların sorduğu sorulara cevap verdi. Daha sonra Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Teyyar Yıldırım tarafından Av. Esra Yurum’a günün anısına Şanlıurfa’nın geleneksel el sanatlarından olan Bakır İşlemeli mırra takımı hediye edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.