Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-41fe2561.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
İşitme engellilere kutlu doğum müjdesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşitme engellilere kutlu doğum müjdesi

Kültür Sanat

DİN ve SAMİMİYET temalı Kutlu Doğum haftasında işitme engellilere yönelik çalışmaları ile müjde veren Müftü Yardımcımız Şadiye Yılmaz; “İşaret dili kullanılarak Kuran`ı Kerim ve Din eğitimi vereceğiz” dedi.

Bu yıl`ki teması DİN ve SAMİMİYET olan Kutlu Doğum Etkinlikleri 11-20 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’da devam ediyor.

İnsanlığa gönderilen son Peygamberin Hz.Muhammed`in dünyaya gelişinin 1443 yılı münasebetiyle Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz Hanımefendi Şair Nabi Kültür Merkezinde hanımlara yönelik yaptığı programla bu yılki temanın önemini anlattı.

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedin tüm dünyaya örnek olan candan, içten, samimi davranışını bu yıl yeniden vurgulamak Allah Rızasındaki yerini önemini anlatmak için şehrimizin pek çok yerinde halka açık etkinliklerle davet ederek anlatılmak istediği ifade etti.

Konuşmasında işitme engellilere yönelik çalışmalarının olduğunu ifade eden Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz; “İşaret dili kullanılarak Kuran`ı Kerim ve Din eğitimi vereceğiz” dedi.

 


Etkinliklerinin 20 Nisan tarihine kadar süreceğini belirten İl Müftülüğü 16 Nisan Çarşamba akşamı Gap Arena Stadyumunda Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmezin Din ve Samimiyet üzere konuşmacı olarak katılacağı Grup Dergâhın ilk kez seslendireceği ilahileriye devam edilecek olan programın sonunda noter huzurunda çekilişi yapılacak olan 10 kişi kutsal topraklarda Umre heyecanını yaşayacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.