Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi

Kültür Sanat

Şanlıurfa Şair Nabi talebe yurdu tarafından topçu meydanında oluşturan çadırlar içerisinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ev yapımı kek, pasta, tatlı ve yemek çeşitleri ile el işi hediyelik eşya ve çeyizlik eşyaların satıldığı kermeste, Şanlıurfa’lı hayırseverlerin de destek verdiği kermese katılım oldukça yoğun oluyor.

Geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak olan kermeste gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Şair Nabi Talebe yurdu temsilcisi Halit Gürbüz; “Kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Fakir ama başarılı çocuklarımızın eğitilmesi konusunda hazırlanan bu anlamlı kermese bütün vatandaşımızın destek vermesini bekliyoruz. Çünkü tüm çocuklarımızın iyi bir eğitim almasına büyük önem veriyoruz. Buradan elde edilecek gelir ile fakir ve muhtaç öğrencilerimize katkıda bulunacağız." dedi.

Kermese katılan vatandaşlar ev hanımlarının yaptıkları ev yemekleri ve tatlı çeşitlerinden alarak fakir öğrencilere katkı sağladı. Birbirinden güzel yemek ve tatlı çeşitlerinin satıldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fakir öğrenciler için açılan kermese katkıda bulunmak için gelenler, kermesten alışveriş yaparak fakir öğrenciler yararına kermesin açılışını gerçekleştirenlere teşekkür etti. Kermesin bir hafta süreceği belirtildi.
Murat Çiftçi / GAP Gündemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.