Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İHH'dan anlamlı bayram kutlaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İHH'dan anlamlı bayram kutlaması

Kültür Sanat

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi yetimlerin Ramazan Bayramını kutladı. 85 yetimin her birinr10’ar TL harçlık verildi ve her birine paket şeker,lokum, tavuk döner dürüm, ikram edildi. Çocuklar; “İHH sayesinde ilk kez böyle güzel bir bayram geçirdik”dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Gönüllüleri ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan Bayramında 85 yetim çocuğu Esentepe’deki irtibat bürosunda ağırlayarak bayramlarını kutladı. Her bir yetime 10’ar TL harçlık ,verildi ve birer paket şeker, lokum, her birine tavuk döner ikram edildi. Dernek yetkilileri yetimlerle sohbet ederek gönülleri alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet ATİLA şunları söyledi;

Biz eğer bu mübarek Ramazan bayramında bu yetimlerimizi unutursak, korkarım ki Allah da mahşerde bizi unutturur. Dolayısıyla bu babaları vefat eden miniklerimize gerçek bir bayram yaşatmak istedik. İşte gördüğünüz gibi bu yavrular çok sevindi. Bize destek olan hayır sahiplerine ve gönüllü kardeşlerimize teşekkür ederiz. Allah hepsinin hayrını kabul etsin. Hepinizin bayramı mübarek olsun.” dedi.

Yetim çocuklar çocuklar; “İHH sayesinde ilk kez böyle güzel bir bayram geçirdik, Programı yapan abilerimize teşekkür ederiz.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.