Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Huzur Sokağı setinde büyük şok!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Huzur Sokağı setinde büyük şok!

Kültür Sanat

ATV'nin yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Huzur Sokağı'nın çekimlerinin yapıldığı mahallede bir vatandaş dizi ekibinin kabusu oldu.

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi “Huzur Sokağı”nın setinde huzurlar kaçtı. Dizinin yapımcısından tehditle para isteyen bir mahalleli istediğini alamayınca, dizi ekibinin kabusu oldu.

ATV’de ekrana gelen “Huzur Sokağı” dizisinin setinde huzur kalmadı. Her şey dizinin çekildiği Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde oturan vatandaşların çekimlerin geç saatlere kadar sürmesi, spot ışıklarının sürekli yanık olması ve mahalleye gelen kamyonların çok ses çıkarmasından rahatsız olmasıyla başladı. İddialara göre; setten rahatsız olan İsa Buhur isimli mahalle sakini, dizinin yapımcısı Cem Ozay’dan tehditle para istedi.

Ozay’dan 4 bin 500 TL isteyen Buhur, Ozay’ın evinde çekim karşılığı 2 bin 900 TL’lik teklifini de reddetti. Set ekibini sürekli belediyeye şikayet eden Buhur’un adamlarını sete göndererek dizi ekibini tehdit ettirdiği ve yapımcıya ağza alınmayacak küfürler ettirdiği öne sürüldü. Dizi ekibi mahallede çalışamaz hale gelince Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden yapımcı Ozay, şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Vatan


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.