Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hür Adamı kaç kişi izledi?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hür Adamı kaç kişi izledi?

Kültür Sanat

Hür Adamı kaç kişi izledi?

Eyvah Eyvah 2, Hür Adam ve Kurtlar Vadisi Filistin... Türk sinemasında 3 filmin gişe rakamları 5 milyonu geçmiş durumda.

Türk sinemasında 3 filmin gişe rakamları 5 milyonu geçmiş durumda. Eyvah Eyvah 2, Hür Adam ve Kurtlar Vadisi Filistin filmleri vizyona girdikleri tarihlerden beri sinema izleyicisinin büyük beğenisini kazandı.


Üç film arasında zirve ünlü komedyen Ata Demirer’in’ Eyvah Eyvah 2’ filminde. İsrail’i hedef alan ve bazı Avrupa ülkelerinde yasaklanması için girişimler başlatılan Kurtlar Vadisi Filistin ise son dönemde yaptığı atakla Eyvah Eyvah’ı yakalamak üzere. Büyük tartışmalara neden olan Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatını anlatan Hür Adam filmi de milyon sınırını aşmış durumda.Üç filmle ilgili kesinleşmeyen son gişe rakamları şöyle:


EYVAH EYVAH 2: 7 Ocak’ta vizyona giren ve 7 haftadır gösterimde olan 'Eyvah Eyvah 2’nin 4 milyon sınırına yaklaştığı öğrenildi.


KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN: 28 Ocak’ta vizyona girmesiyle Türkiye dahil gösterimde olduğu tüm ülkelerde büyük ilgi gören Kurtlar Vadisi Filistin 2 buçuk milyon izleyiciyi aşmış durumda.


HÜR ADAM: Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatını anlatan, Hür Adam filmi ise vizyona girdiği 7 Ocak’tan beri şu ana kadar Avrupa’da dahil 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
Moralhaber.net

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.