Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜNİDER'den ilköğretim çocuklarına kitap yardımı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜNİDER'den ilköğretim çocuklarına kitap yardımı

Kültür Sanat

Kısa adı HÜNİDER olan Hilvan Üniversiteliler Derneği ilk ve ortaöğretim okullarına 5000 kitap bağışladı.

Amaçlarının yeni nesil öğrencilerin daha eğitimli olmalarını sağlamak ve üniversiteyi hedeflerinde tutmak olduğunu söyleyen HÜNİDER Başkanı Muhittin Sütpak “ Amacımız ilköğretim çağındaki kardeşlerimize okumayı sevdirmek ortaöğretimdeki kardeşlerimize de üniversiteyi hedef edindirmektir. Hilvanlı olup dışarıda farklı üniversitelerde okuyan arkadaşlarımızla irtibata geçip kitap toplama kampanyası yaptık. Kampanya sonucunda elde ettiğimiz üniversiteye hazırlık kaynaklarını Hilvan Lisesine hediye ettik.

Dershaneye gidemeyen ve özel kaynak alacak ekonomik imkanı olmayan kardeşlerimize bir nebze de olsa katkı sağladık. Bununla birlikte ilköğretim çağındaki kardeşlerimize kitap okuma alışkanlığının kazandırmak ve ufuklarını genişletmeleri için de yine üniversiteli arkadaşlarımızın çabalarıyla topladığımız dünya klasiklerini hediye ettik” dedi.



HÜNİDER tarafından başlatılan ve dışarıda üniversite okuyan Hilvanlıların başlattığı kitap kampanyasında yaklaşık 5000 kitap elde edildi. Dernek üyeleri toplanan kitapları ilçedeki çeşitli okullara dağıttı. Okul yetkilileri duyarlılıklarından dolayı dernek üyelerine teşekkür ettiler.
Mustafa Ufak / www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.