Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜDER'den ressam Muharrem Çelik'e plaket
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜDER'den ressam Muharrem Çelik'e plaket

Kültür Sanat

Harran Üniversitesi Talebe Derneği (HÜDER) tarafından Ressam Muharrem ÇELİK’e plaket verildi. Dernek yönetimi Ressam Muharrem Çelik’i ziyaret ederek ülke kültürüne katkılarından ötürü plaket takdim ettiler. Dernek yönetim kurulu adına Hasan Hüseyin Genç bizlere örnek teşkil eden Urfa’da her alanda çalışmalarıyla tanınan Ressam Muharrem ÇELİK, Milli ve manevi değerlere bağlı olarak sanatını icra etmesi bizleri memnun etmektedir. Hocamızın ülke kültürüne olan katkısı ve vatanına milletine bağlılığı biz gençlere de örnek olmaktadır. Bu nedenle dolayı kendisine derneğimiz adına bu plaketi takdim ediyoruz.

 

Kendisini duygulandıran bu palaketi almaktan dolayı duygularını dile getiren Muharrem çelik; ülkemizin geleceği ve teminatı olan gençlerimiz tarafından takip edilmem beni oldukça duygulanmıştır. Umarım onlara yol göstermişimdir. Gençlerimizde vatan sevgisinin bilincini alarak, inançlı bir şekilde halkımıza hizmet etmelerini temenni ediyorum dedi.

Plaketin ardından dernek yöneticileri ile Çelik; “Birçok alanda işbirliği yapma kararını aldıklarını ve derneğin çalışmalarını takip edeceklerini” söyledi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.