Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HRܒde Kardeşlik Konseri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HRܒde Kardeşlik Konseri

Kültür Sanat

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Ziraat Mühendisleri Odasının ortaklaşa düzenlediği ‘Kardeşlik Konseri’ Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi anfisinde yapıldı.


Yaklaşık iki saat süren, öğretim elemanlarının da ilgi gösterdiği kardeşlik konserine katılan öğrencilerimiz sınav stresinden uzak keyifli dakikalar geçirdiler.
Fakülte olarak daima öğrencilerinin yanında olduklarını söyleyen Ziraat Fakültesi Sekreteri Alaeddin Alkış; “Çok güzel ve başarılı bir etkinlik oldu. Düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılacak her türlü etkinlikte fakülte olarak öğrencilerimizin yanında olduğumuzu belirtiyoruz” diye konuştu.
Ziraat Fakültesi Dekanlığının kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini söyleyen ZMO-GENÇ yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin Uçar; “Fakülte dekanlığının bizleri desteklemesi ve odamızın katkıları bizlere güç veriyor, ben ve yönetim kadromuz, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.