Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halk Eğitim Müdürleri Ceylanpınar'da toplandılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halk Eğitim Müdürleri Ceylanpınar'da toplandılar

Kültür Sanat

Her ay periyodik olarak bir ilçede yapılması planlanan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri toplantısı bu ay Ceylanpınar ilçesinde yapıldı.

Ceylanpınar İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğindeki düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir başkanlığında yapılırken, toplantıya Şanlıurfa ilinde bulunan tüm İlçe Halk Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir toplantıya katılanlara teşekkür ederek ve Halk Eğitim Merkezlerinde başlatılan kurs çalışmaları hakkında bilgi vererek "Herkese eğitim konusunda geniş imkânlar tanıyan Halk Eğitim Merkezleri insanımızın kişisel gelişimine ve toplumsal kalkınmaya çok büyük katkı sağlamaktadır. HEM’ler birçok kişi için özellikle okula devam edememiş ve hayallerindeki mesleklerle ilgili kurs alma imkânına sahip olamayanlara bir fırsat ortamı olmuştur. Halk Eğitim Merkezleri artık her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezine dönüşmüştür." dedi.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa merkez ve ilçelerindeki çalışmalarının değerlendirildiği toplantının ardından İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir, Halk Eğitim merkezlerinde açılan Türkçe Öğretimi kursu, Bilgisayar Kursu, Okul Öncesi Eğitimi Kursu, Biçki Nakış Kursu, Okuma kursular hakkında Halk Eğitim Merkezleri Müdürlerine gerekli bilgiyi verdikten sonra toplantı sona erdi. Ardından komşumuz Suriyeli misafirlerimizin konakladığı “Ceylanpınar Kaymakamlığı Telhamut konaklama tesislerini ziyaret etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.