Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halfeti’nin Şampiyonları Ödüllendirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halfeti’nin Şampiyonları Ödüllendirildi

Kültür Sanat

Şanlıurfa’da düzenlenen yıldız futbol ve basketbol turnuvalarında şampiyon olan öğrencilere ödüller verildi.

Halfeti Kaymakamı İsmail Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Dağlılar, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Nihat Özdal, Argıl Atatürk ve Sütveren İlköğretim Okullarında yapılan törenlerde öğrencilerin çalışmalarında emeği geçen okul personeline başarı belgeleri, şampiyon öğrencilere spor malzemesi hediye edildi.
Kaymakam Çiçek, ilçede herhangi bir spor sahası olmamasına rağmen, il genelinde öğrencilerin böyle bir başarı göstermelerinden dolayı tebrik ettiğini ve başarılarının diğer öğrencilere örnek olmasını belirtti.
Çiçek, ayrıca şunları söyledi. “Sevgili gençler, sizler eğitim ve öğretimin başındasınız, sizlerin herbiriniz birgün bu noktada belediye başkanı, kaymakam, öğretmen olarak görev yapacaksınız ve şunu hiç bir zaman unutmayın. Azimli, Çalışkan emeğin karşılığını alıp yeterki birşeyin başında olup gayret gösterin ve sizlerin öğrenci olarak en önemli değeriniz, anne babanıza saygılı ve vatana millete faydalı birer evlat olmak için çaba harcamanız zaten annenize babanıza faydalı bir evlat olmadan, vatana millete faydalı olamazsınız. Çiçek Derslerinde başarılı olan öğrencilerimizi biz kaymakamlık olarak dersaneye gönderdik, dersleriniz iyi olursa sizleri de göndeririz. Müsabakalarda şampiyon olan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.