Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç: ‘Kongrelerin ve Sanat merkezi çalışmaları hızlansın’
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç: ‘Kongrelerin ve Sanat merkezi çalışmaları hızlansın’

Kültür Sanat

Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda Kültür ve Sanat Merkezleri projeleri hakkında koordinasyon toplantısı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sektereteri İlhan Karakoyun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda uygulanması planlanan projeler ile ilgili olarak görsel sunum gerçekleştirilerek, yapılması planlanan müze, kültür ve sanat merkezlerinin 3 boyutlu olarak çizimi gösterildi.

Toplantı gündeminde Dijital Müze, Kültür Merkezleri, Mahmutoğlu Kulesi Kent Müzesi, Halaplibahçe Arkeoloji ve Mozaik Müzesi projeleri hakkında brifing verilen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kurum amirlerinden projeler ile ilgili bilgi aldı. Vali Güvenç, daha sonra proje aşamasında olan Kültür ve Sanat Merkezinin ihalelerinin başlatılması yönünde talimat vererek, Şanlıurfa’nın en kısa zamanda Kongrelerin ve Sanat organizasyonları merkezi olması için çalışmaların ilgililerce hızlı bir şekilde devam ettirilmesini istedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.