Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gönüllü Üyelere Seminer
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gönüllü Üyelere Seminer

Kültür Sanat


Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ile bir araya gelerek dönem sonu bilgilendirme toplantısı yaptı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi yapılan ve yapılacak olan faaliyetlere yönelik gönüllü üyeleri ile birlikte bilgilendirme toplantısı yaptı. 10 ay gibi kısa sürede birçok etkinliği gönüllü üyeleri ile birlikte yürüten Yenişehir Gençlik Merkezi bilgilendirme toplantısı yaparak yapılacak olan projeler için bilgi alışverişinde bulundu.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ ise: “Yenişehir Gençlik Merkezi olarak yaptığımız bütün etkinlik ve faaliyetlere kursiyerlerimizi dahil ederek etkinliklerimizi yürütüyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda gönüllü üyelerimizi bilinçlendirerek çalışmalarımızı daha planlı ve programlı yürütüyoruz. İleriye dönük yapacağımız çalışmalarda fikir alış-verişinde bulunup, faaliyetlerimizi daha geniş kapsamda sürdürmek için kararlar aldık .” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ: “Yenişehir Gençlik Merkezimiz yaptığı ve yapacağı faaliyetlere bütün üyelerimizi dahil ederek bu faaliyetleri ortak bir çalışma ile sürdürmektedir. Gençlik Merkezlerimiz gençlerimizin zamanlarını en güzel ve en verimli şekilde değerlendirebilecekleri ortamlardır. Bu yüzden Gençlerimizin fikirlerini önemsiyoruz. “Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.