Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Göbeklitepe Resim Sergisi Açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Göbeklitepe Resim Sergisi Açıldı

Kültür Sanat

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen “Peygamberler Şehri Şanlıurfa 6. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında Belediye Sergi Salonu’nda Göbeklitepe Resim Sergisi açıldı.

Sergi açılışının ardından Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta Prof. Dr. Klaus Schmidt tarafından katılımcılara Göbeklitepe ile ilgili önemli bilgiler verildi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Tarihi Kentler Birliği Danışman Kuruluşu Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ve Göbeklitepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt diğer davetlilerin katılımıyla açılan Göbeklitepe sergisinde dünya basınında geniş yer almış yazılar ve 18 adet resme yer verildi.

Eserleri büyük bir dikkatle inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba ile diğer davetliler ardından Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Göbeklitepe Konferansı’na katıldılar.

Göbeklitepe Kazı Başkanı Berlin Alman Arkeoloji Enstitüsü`nden Prof. Dr. Klaus Schmidt tarafından gerçekleştirilen konferansta Göbeklitepe’nin coğrafi konumu, kazılar ve dünya tarihindeki önemine değinildi.

Konferansın sonunda Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Göbeklitepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt’ e sergi ve konferansında sunduğu bilgiler dolayı Şanlıurfa Belediyesi adına bir şükran plaketi sundu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.