Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Göbeklitepe Medeniyet Tohumu! Kasım Gülpınar Anlatacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Göbeklitepe Medeniyet Tohumu! Kasım Gülpınar Anlatacak

Kültür Sanat

Şanlıurfa'da ortaya çıktıktan sonra dünya tarihine yeniden yön veren 12 bin yıllık tapınak Göbeklitepe ile ilgili Şanlıurfa platformuna konuk olacak olan AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar, "Göbeklitepe'den günümüze uygarlığın izinde göbeklitepe medeniyet tohumu"nu anlatacak


Şanlıurfa Platformu canlı yayınlara başlıyor

Şanlıurfa'nın tanıtılması, gelişmesi, kalkınması, cazibe merkezi haline gelmesi için planlanan programın ilk konuğu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili – TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar olacak.


MÜSLÜM AKTÜRK – ANKARA

Bugüne kadar yaptığı birçok programla adından hayli söz ettiren Şanlıurfa Platformu, instagram üzerinden başlatacağı yeni bir çalışmayla Şanlıurfa'nın tanıtılması, gelişmesi, kalkınması, cazibe merkezi haline gelmesine katkıda bulunacak.

Şanlıurfa Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı’nın, söz konusu faaliyetle ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

“Değerli arkadaşlar, Şanlıurfa Platformu olarak, instagram üzerinden yeni bir program başlatıyoruz. Bu program, Şanlıurfa'nın tanıtılması, gelişmesi, kalkınması, cazibe merkezi haline gelmesi için planlanmıştır. Programa milletvekilleri, belediye başkanları, STK başkanları, konu uzmanları katılacaklardır. 

İlk etapta, GÖBEKLİTEPE konusu işlenecektir. İlk konuğumuz ise Şanlıurfa Milletvekili – TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar olacaktır. 

İyi seyirler diler, önerilerinizi bekleriz. Selam ve Saygılar.”

Mine Ataman’ın gerçekleştireceği söyleşinin ilki, 26 Mayıs Salı günü saat 21.00’da @mineatamanbread instagram hesabından yayınlanacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.