Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Göbeklitepe ile ilgili tartışmaya Beyazgül’de katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Göbeklitepe ile ilgili tartışmaya Beyazgül’de katıldı

Kültür Sanat

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'nin Çıktığı bir televizyon programında, "bütün dünyadaki Arkeoloji turlarının rotasını Gaziantep’e çeviriyoruz" demesiyle başlayan Göbeklitepe polemiğine AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’de katıldı.

Fatma Şahin’in bu açıklamasından sonra bir çok Urfalı sosyal medya üzerinden hem Başkan Şahin’e hemde çalışmadığını iddia ettikleri Urfalı siyasetçileri sert şekilde eleştirmişlerdi.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medyada dolaşan Göbeklitepe tartışmasına son noktayı koyarak “Göbeklitepe Şanlıurfa’nındır” dedi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, 12 Bin yıllık geçmişi ile tarihe ışık tutan Göbeklitepe üzerine yapılan spekülasyonların siyasi amaç güttüğünü belirtti.

Beyazgül, “Göbeklitepe Şanlıurfa'nındır. 2019 yılının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Göbeklitepe yılı olarak ilan edilmesi ile Şanlıurfa turizm de inşallah Altın Yılını yaşayacaktır. Başta Göbeklitepe olmak üzere Şanlıurfa sahip olduğu değerlerle ülke turizminin lokomotifi konumundadır. Bize düşen sahip olduğumuz değerlerimizi daha çok tanıtmak ve bunu ekonomik girdi olarak Şanlıurfalı hemşerilerimize dönüşümünü sağlamaktır. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.