Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gazeteciler Birliği Başkanı Polat'tan Kent Konseyine hayırlı olsun ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gazeteciler Birliği Başkanı Polat'tan Kent Konseyine hayırlı olsun ziyareti

Kültür Sanat

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Kasım ayındaki seçimin ardından görevine başlayan Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen'e ziyarette bulunarak "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Sözen'in şahsiyeti ve birikimiyle, bulunduğu makamda Urfa için çalışmaya devam edeceğini dile getiren Polat, "Erkan Hocamız, tanıdığımız, bildiğimiz ve emin olduğumuz bir insandır. Partide birlikte görev yaptığımız arkadaşlardan biridir. İyi niyetine ve gayretine şahit olduğumuz hocamızın, bu makamda üretken bir şekilde görev yapacağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine kolaylıklar diliyoruz" diyerek temennilerini dile getirdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ise, "Veysel bey, ziyaretiyle bizleri çok mutlu etti. Basın camiasının güzide bir temsilcisi olan GAPGündemi, izlemiş olduğu yayın politikası ve sorumlu meslek anlayışıyla, memleketimize hizmet etmiştir. İnşallah bundan sonraki süreçte, el ele vererek 'Urfa'mızı nasıl ileri taşıya biliriz' anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.