Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Finlandiya'lı Elçiden Kadın Destek Merkezi'n ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Finlandiya'lı Elçiden Kadın Destek Merkezi'n ziyaret

Kültür Sanat

Şanlıurfa’ya gelen Finlandiya’nın Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Kirsti Eskelinen ve beraberindeki 8 kişilik heyet, Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

 Ziyaret sırasında Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Finlandiya Büyükelçisi Eskelinen’e Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi ile ilgili bilgiler aktardı. Büyükelçi öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerin hediyelerini kabul etti.

Büyükelçi Kirsti Eskelinen merkezin anı defterinde merkez ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: ”Aileler çocuklar kadınlar ve toplumun bütünüyle birlikte yapmakta olduğunuz bütün güzel şeyleri görmek ve KADEM’i ziyaret etmek fırsatına sahip olmak çok mükemmeldi. Bu unutulmaz günün anısı olarak bana verdiğiniz bu özel hediye için teşekkür ederim. Bütün duygularımla gelecekte de başarılarınızın devamını dilerim”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.