Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
En güzel ezanı okuma yarışı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

En güzel ezanı okuma yarışı

Kültür Sanat

Şanlıurfa İl Müftülüğü bünyesinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için ezanı güzel okuma kursu düzenlendi. Kursta ders vermek üzere Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Eğitim Merkezi Kur’an-ı Kerim Öğretmeni Nurettin YILDIRIM rehber öğretici olarak görevlendirildi.

 

Şanlıurfa İl Müftülüğünde 25 Ocak’ta başlayan Ezanı Güzel Okuma kursu iki sınıftan oluşup, birinci sınıfta il merkezinde görev yapan din görevlileri sabah; ikinci sınıfta ise ilçelerde görev yapan din görevlileri (toplam 42 görevli) öğleden sonra Ezanı Güzel Okuma Kursuna katıldı.

 

İl Müftüsü Ramazan TAHİROĞLU “Diyanet İşleri Başkanlığımız yürüttüğü din hizmetlerinin daha kaliteli ve verimli hale gelmesi için personeline yönelik hizmet içi eğitim kursu ve seminerler düzenlemektedir. Bu amaçla İl Müftülüğü olarak Din görevlilerimize yönelik Ezanı Güzel Okuma kursu düzenleyerek camilerimizde görev yapan imam-hatip ve müezzin kayyımların makamla ezan, ikamet ve sala okuyabilmeleri için kurs düzenledik" diye konuştu.

 

Rehber öğretici YILDIRIM: Kurs boyunca ezan, kamet ve sala da yaygın hatalar, ses eğitimi, ezan makamları ve uygulamaları, sala makamları ve uygulamaları ve cami musikisinde kullanılan diğer bazı makamlar konusunda eğitim verildiğini belirtti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.