Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Emekli Vaiz, kimi Allah’a havale etti?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Emekli Vaiz, kimi Allah’a havale etti?

Kültür Sanat

Balıklıgöl Platosu içerisinde bulunan Hasan Paşa Camii içerisinde bulunan göle serinlemek için giren çocuklar Emekli Vaiz Ahmet Saraoğlu’nu kızdırdı.

Saraoğlu, camii içerisinde serinleyen çocuklara çözüm bulamayan Devlet yetkililerini Allah’a havale etti.

 

Şanlıurfa’da hemen hemen her yıl yaz aylarında küçük yaştaki çocuklar, serinlemek için Hasan Paşa Camii içerisinden geçen ve Balıklıgölden gelen suyun devamı olan küçük kanala giriyorlar. Suya girerek yüzen çocukların yaptıkları gürültülerin, camide namaz kılan cemaati rahatsız ettiği ortaya çıktı. Bugün Cuma Hutbesinde konuşan Emekli Vaiz Ahmet Saraoğlu, hutbenin sonunda ailelere ve Devlet yetkililerine seslendi. Hasan Paşa Camii’nde suya giren çocuklarla ilgili konuşan Saraoğlu, “Çocuklarınız boğulmasın diye Devlethavuzlar yaptı. Ancak halen çocuklar Hasan Paşa Camii’nin içinden geçen suya giriliyorlar. Camide namaz kılanları rahatsız ediyorlar. Aileler bu çocuklara sahip çıksınlar. Buna bir çözüm bulunsun. Bu çocuklara serinlemek için çözüm bulamayan yetkilileri de Allah’a havale ediyorum” dedi.

Bu arada aldığımız bilgiye göre; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile İl Müftüsü İhsan Açık’ın, Cuma namazının ardından Hasan Paşa Camisi’ne giderek yaşanan sorunu yerinde gördüler.

Urfastar


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.