Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğitimcilerden Güvenlikçilere iletişim konferansı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğitimcilerden Güvenlikçilere iletişim konferansı

Kültür Sanat

Vatandaşlarla iyi ilişkiler ve iletişim kurmada daha sağlam adımlar atmak amacıyla Özel Güvenlik görevlilerine eğitim verildi.

Eğitimle; İnsanın bulunduğu hal ve durumundan, kendisinin en yüksek potansiyelini ortaya çıkartması amaçlandı.
Eğitimci-Niyazi Kocadağ ve Eyyüp Azlal’ın verdiği eğitimde kişinin herhangi bir alanda sahip olduğu potansiyeli biraz daha öteye taşıması işine kişisel gelişim diyoruz, bunun için dikkat edilmesi gereken konulara değinildi.
Kişisel gelişimin en temel noktası, kişinin kendini tanımasıdır. Kişinin kendini tanıması, hangi alanlarda ne durumda bulunduğunu belirlemesi ve eksik olduğunu düşündüğü alanlarda kendini geliştirmeye karar vermesi, kişisel gelişim sürecinin başladığı andır.
Kişisel gelişimin amacı ; yaşamın esas unsurları olan , mutluluk sağlık yeterli maddi refah ,güvenlik, ilişkiler, iç huzuru, umut ve aile ilişkilerinde iyi seviyelerde bulunmak ve bu konularda devamlı gelişme içinde olmaktır.
Eğitim sonrası Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ’a ve Abdülkadir Karahan kütüphanesi müdürü Eyyüp Azlal’a Özgür Akıncılar tarafından plaket verildi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.