Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Drama eğitimi alan öğrencilere ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Drama eğitimi alan öğrencilere ziyaret

Kültür Sanat

Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Drama Eğitimi İle Çatışma ve Sorun Çözme becerileri Kazandırma" Projesi kapsamında 180 öğrenciye drama eğitimi verilmektedir.

Bu proje ile Öğrencilerin Öfke duygusunu yönetme becerisini geliştirmek, Kendi problemleri için çözüm yollarını üretebilmek ve bunlar arasında seçim yapabilmek, şiddet kültürü yerine sorunları hoşgörü ve diyalog ile çözmenin önemini kavramalarını vb. becerileri kazanmaları amaçlanmaktadır.

Projeye katılan bir grup öğrenci proje koordinatörü Emin Özdemir başkanlığında Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin de böyle projelerin İlimizde yapılmasının çok önemli olduğunu öğrencilerimize kazandırılan olumlu davranışların toplumumuzun geleceği açısından yararlı olacağını ve bu tür projeleri daima destek verecekleri ifade ettiler.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.