Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/22-53741428.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Doğa öğrencileri yurda döndü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Doğa öğrencileri yurda döndü

Kültür Sanat

Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğretmen ve öğrencileri “Avrupa Birliği-Hayat Boyu Öğrenme- Comenius Okul Ortaklığı” kapsamında ‘Travelogues’ başlıklı proje çalışmalarıyla ilgili yaptıkları Belçika ziyaretinden güzel duygu ve deneyimlerle döndüler. Karşılanma ve ağırlanma sürecinde çok duygulu anlar yaşandı.

Şanlıurfa Doğa Koleji Genel Müdürü Şeyhmus Göçmez, “Öncelikle Doğa kolejleri markadır. Okul eğitiminde kaliteyi arttırmayı ve Avrupa boyutunu güçlendirmeyi hedefleyen hayat boyu öğrenme programı kapsamındaki ziyaret çok verimli geçti. Mart’ın 02-08 tarihlerinde bir arada olan Sancta Maria Instituut ve Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğrencileri güzel bir dostluk örneği sergileyerek kültür alışverişinde bulundular” dedi.

Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğrencileri “KINA GECESİ” geleneğimizi canlandırarak Belçikalı öğrenci, öğretmen ve velileri coşturdu.

Belçika’nın Kasterlee kentinde olan ev sahibi okul, Sancta Maria Instituut’un tüm öğretmen, öğrenci ve görevlilerine gösterdikleri dostluk ve misafirperverlik için çok çok teşekkürler.

Etkinliklerle dolu bu programda yer alan Şanlıurfa Özel Doğa Lisesi öğrencilerine, İngilizce Bölüm Başkanı Aysel Kızıl ve İngilizce öğretmeni İpek Oral eşlik etti.

Doğa'nın güzellikleri bitmez

Şanlıurfa Doğa Koleji Orta Öğretim Bölüm Müdürü Ufuk Özgür, “Doğa'nın güzellikleri, öncelikleri, ilkleri ve şampiyonlukları sürekli devam eder. Zira amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleridir. Çocuklarımızın kendilerine, ailelerine, şehirlerine, ülkelerine ve milletine en hayırlı şekilde yetişmeleri için Doğa Koleji olarak elimizden geleni esirgemiyoruz. Doğa Konseptli eğitim modeli Avrupa Birliği tarafından kabul edilmiş ve Dünyaya örnek olmuş bir sistemdir. Eğitim felsefemizi “en iyi öğrenme; yaparak, yaşayarak öğrenme” düşüncesiyle öğrencilere sınırsız kullanım alanı sunan doğanın üstüne kurulmuştur. Doğayı özgürce kullanmalarını ve bu özgür ortam içinde onları hayata en iyi şekilde hazırlamak en temel hedeftir” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.