Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'da tarihi kutlu doğum günü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'da tarihi kutlu doğum günü

Kültür Sanat

Diyarbakır’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan yüzbinlerce Peygamber Sevdalısının coşkusu doruğa çıktı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan yüzbinler; tekbir ve salavatlar ile büyük bir manevi atmosfer oluşturdu.

Başta Diyarbakır halkı olmak üzere çevre il ve ilçelerden akın akın gelen insanların etkinlik alanındaki heyecanı doruğa çıktı.

“Vahdet ve Kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed” temasıyla düzenlenen etkinlik tüm coşkusuyla devam ederken, programda yapılan konuşmalarda vahdet ve İslam kardeşliğine vurgu yapan mesajlar öne çıkıyor.

Hem bölgemizde hem de İslam coğrafyasının diğer noktalarında yaşanan olumsuzlukların, akan kanın durması ve Müslümanları bitap düşüren acıların dinmesi adına vahdetin, bir safta toplanmanın ehemmiyetine dikkat çekildi.

Ses sanatçılarının Hz Muhammed için bestelediği ilahileri seslendirmesi Diyarbakır’daki coşkuyu artırdı. 7’den 70’e çocuk, genç, yaşlı, kadın ve erkeğin tekbirlerle, salavatlarla inlettiği alanda etkinlik devam ediyor. (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.