Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Demet Okutan Sergi Açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Demet Okutan Sergi Açtı

Kültür Sanat

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın himayelerinde çalışmalarına devam eden Kadın Kültür Merkezleri her gün daha da büyüyerek ve kadınlara büyük hizmetler vererek adından söz ettiriyor.

 

Vali Nuri Okutan eşi Demet Okutan, Hayati Harrani 2 Kadın Kültür Merkezi’nde mahalleli kadınların el emekleri göz nurundan oluşan ve tamamı geri dönüşümden elde edilen malzemelerden yapılan serginin açılışını yaptı.

 

Sergi açılışına Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın Eşi Demet Okutan, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ekrem Ayaz, Kadın Kültür Merkezi Proje Koordinatörü Celal Arslan, Proje Eğitim Sorumlusu Abdullah Dut, birim sorumluları, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sergi açılışında merkeze gelen bayanların yaptıkları eserleri inceleyen Demet Okutan, kadınlarla sohbet etti. Kadın Kültür Merkezi’nde bulunan dikiş nakış, bilgisayar, okuma yazma, el sanatları bölümlerini gezen Bayan Okutan, burada kursiyerlerin sorunlarını dinleyip, çözüm için yetkililerle halkı buluşturdu.

 

Demet Okutan, emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra beraberindeki heyetle kadın kültür merkezinden ayrıldı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.