Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çocuklarda kanserojen kırtasiye tehlikesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çocuklarda kanserojen kırtasiye tehlikesi

Kültür Sanat

Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız kanserojen madde içeren ürün kullanıyorlar

kırtasiye malzemelerinin kanserojen madde içermesi velileri tedirgin ederken özellikle erken yaşta eğitim hayatına başlayan miniklerin ise sağlığını tehdit ediyor.

 

Kırtasiye malzemelerinin kanserojen madde içermesi velileri tedirgin ederken erken yaşta eğitim hayatına başlayan miniklerin ise sağlığını tehdit ediyor. Şanlıurfa’da bulunan çok sayıda kırtasiye malzemesi satan işyerinin bu güne kadar hiç denetlenmediği ortaya çıktı.

Okul ve kırtasiye ürünlerindeki tehlike velileri korkutuyor. Son denetimlerde türkiye genelinde 6 bin kırtasiye malzemesinde kanserojen madde bulunduğu tespit edilirken Şanlıurfa’da ise bu güne kadar hiç denetim yapılmadığı iddia edildi.

Şanlıurfa Kitapçılar ve Kırtasiyeciler Dernek Başkanlığı Basın Sözcüsü Mehmet Ali Kaplantaş konu hakkında Kanal Urfa televizyonundan Müslüm Alkış”a konuştu.

Kitapçılar ve Kırtasiyeciler Dernek Başkanlığı Basın Sözcüsü Mehmet Ali Kaplantaş açıklamasında denetimsiz işyerlerinde satılan ürünlerin çocuklarımızın geleceğini tehdit ettiğini belirterek yetkili kurumları bir an önce kırtasiyelerde veya okul önlerinde satılan malzemeleri denetlemeye davet etti.

Kaplantaş açıklamasında kanserojen madde içeren ürünlerin çocuklarımızın sağlığını tehdit ettiğini ifade ederek gerek il sağlık müdürlüğü gerekse de Milli Eğitim Müdürlüğünün kendileri ile işbirliği yaparak mutlaka denetimler yapmalarını istedi.

Müslüm Alkış / Kanalurfa


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.