Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ciltleri yıpranan Kur’an-ı Kerim’leri ücretsiz onarıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ciltleri yıpranan Kur’an-ı Kerim’leri ücretsiz onarıyor

Kültür Sanat

Şanlıurfa’da ayakkabı satışı ve tamiri yapan bir esnaf, işyerinin camekânına “Kur’an-ı Kerim’e ücretsiz bakım yapılır” yazısını asarak, yıpranan Kur’an-ı Kerim’lerin ücretsiz bakımını yapıyor.

Şanlıurfa en işlek caddesi olan Sarayönü caddesinde ayakkabı tamiri ve satışı yapan bir işyeri, camekânına “ Kur’an’ı Kerim’e ücretsiz bakım yapılır” yazısını astı. İsmini vermek istemeyen esnaf, bu işi Allah rızası için yaptığı söyledi.

Konu hakkında konuşan esnaf, “İlmi olan Kur’an-ı Kerim’i talebelere öğreterek hizmet eder. Gücü olan öğrenci yetiştirir. Parası olan yurt ve medrese açarak hizmet eder. Bizim paramız ve ilmimiz yoktur. Bizde Kur’an’a ve İslam’a böyle hizmet etmek istiyoruz. Hepimiz kabre gireceğiz. Kur’an’a yaptığımız hizmetler karşımıza çıkacak ve İnşallah bize şefaatçi olacaktır.” dedi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.