Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CEMEVİ İNŞAATINA YARDIM KARARI ONAYLANDI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CEMEVİ İNŞAATINA YARDIM KARARI ONAYLANDI

Kültür Sanat

Şanlıurfa Valiliği’nin, İl Genel Meclisi tarafından Sırrın Mahallesi’nde yapımı devam eden Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatı için çıkarılan 70 Bin TL’lik ayni yardım kararını onayladığı bildirildi.

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şube Başkanı Kemal Atalar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Valiliği’nden edindikleri bilgiye göre, İl Genel Meclisi tarafından alınan Cemevi ve Kültür Merkezi İnşaatı için yardım kararının 9 Nisan 2012 tarihinde onaylandığını belirtti.
Bu kararı onaylamasından dolayı Şanlıurfa Valiliğine teşekkürlerini sunan Kemal Atalar, “Fakat onaylanan 70 Bin TL’lik ayni yardımın kullanılabilmesi için biran önce serbest bırakılması hususunda ilgili mercilere talimat verilmesini istiyoruz” dedi.

Atalar, ayrıca yapılacak yardımın nakdi para yardımı olmadığını, inşaat için alınacak malzemelere icabetten yapıldığını kaydetti.


Cemevi inşaatı devam ediyor


Sırrın Mahallesi’nde yapımı devam eden, Alevi vatandaşların ibadet edeceği Cemevi İnşaatı’nda çalışmalar devam ediyor. Dernek tarafından toplanan aidat ve bağışlarla temeli atılan Cemevi İnşaatı, 2 bin 96 metrekarelik arsa üzerine 750 metre kullanım alanı içinde bulunuyor. 3 kattan oluşacak olan cemevinde; morg, cenaze hizmetleri, ibadethane, misafirhane, aşevi, dernek binası ve konferans salonunun bulunduğu öğrenildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.