Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çanakkale Sargı Yeri Oyunu Karaköprü'de Sergilendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çanakkale Sargı Yeri Oyunu Karaköprü'de Sergilendi

Kültür Sanat

Karaköprü Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaptığı etkinlikle ‘Çanakkale Sargı Yeri: Bir Direniş ve Diriliş Öyküsü’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Karaköprü Belediyesi 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle bir tiyatro oyunu etkinliği gerçekleştirdi. ‘Çanakkale Sargı Yeri: Bir Direniş ve Diriliş Öyküsü’ isimli tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, oyun sonunda oyuncuları bir süre alkışladılar.

Oyunda bir komutanın arkadaşına yazdığı mektupla Çanakkale’de yazılmış olan destanı anlatması konu alınırken, canlandırmalar ve çello eşliğinde söylenen Çanakkale türküleri büyük beğeni topladı.

Karaköprü’de Yönetici Akademisi Sürekli Eğitim Merkezi Konferans Salonu’ndaki tiyatro gösterisinin ardından Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aslan İstanbul’dan gelen tiyatro ekibini tebrik ederken, günün anısına oyunun yazar ve yönetmeni Hasan Özaşlamacı’ya plaket takdim etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.