Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Camii ve kuran kursu temeli dualarla atıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Camii ve kuran kursu temeli dualarla atıldı

Kültür Sanat

Osmangazi Mahallesi’nde 1539 metrekarelik arsa üzerinde hayırseverlerin girişimleriyle yaptırılacak olan camii ve kuran kursu külliyesinin temeli dualar eşliğinde atıldı.


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mehmet Fevzi Yücetepe, Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreni Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak halkın ortak kullanım alanlarından biri olan camilerin bakım ve onarımına, temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, 2004 yılından bu yana çok sayıda camii ve kuran kursu yeri bağışladıklarını söyledi.

Fakıbaba, “Halkın ibadetlerini rahatlıkla yerine getirmeleri için camilerin temizliğine çok dikkat ettik. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğumuz ekipler sayesinde camilerimizde önemli hizmetler yaptık. 9 yılda çok sayıda camii ve kuran kursunun inşa edilmesine katkı sağladık. Şehrin muhtelif yerlerinde taziye
evleri yaptırdık. Bugün burada temeli atılan Camii ve Kuran Kursu Külliyesinin arsası Şanlıurfa Belediyesi’nce tahsis edilmiştir. Emeği geçenlere bende teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Camii ve Kuran Kursu Külliyesinin temel atma törenine geçildi. Okunan dualar ve salavatlar eşliğinde Osmangazi Mahallesi Camii ve Kuran Kursu Külliyesinin temeli atıldı.

Şanlıurfa’nın Osmangazi Mahallesi’nde Şanlıurfa Belediyesi’ne ait 1539 etrekarelik ala üzerinde temeli atılan toplam 4000 metrekarelik inşaat alanı bulanan Camii ve Kuran Kursu Külliyesi bodrum, zemin kat ve 1. kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşuyor. Yaklaşık 2 Milyon TL’ye mal olması beklenen Camii ve Kuran Kursu Külliyesi hayırseverlerin desteğini bekliyor.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.