Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çağlayan Okulları LYS’de zirve yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çağlayan Okulları LYS’de zirve yaptı

Kültür Sanat

2012 LYS sonuçlarına göre Özel Çağlayan Okulla’rından 29 öğrenci Tıp, 29 öğrenci Mühendislik –Mimarlık, 18 öğrenci Hukuk, 13 öğrenci sağlık bilimleri,12 öğrenci İktisat-İşletme, 10 öğrenci Eğitim Fakültesi, 8 öğrenci Diş Hekimliği, 6 öğrenci ise Eczacılık Fakültelerine yerleşti.

Özel Çağlayan Murat Liseleri LYS 2012 de Türkiye geneli ilk 1000 de 59 derece 11 öğrenci ile yine il birincisi olmuştu. Özel Çağlayan Murat Fen Lisesi öğrenci Taha GÜVEN Ek-YMF-3 puan türünde Türkiye birincisi ve aynı zamanda bu öğrenci 2011 TÜBİTAK bilim olimpiyatlarında kimya dalında bölgemizde bir ilki gerçekleştirerek altın madalya almıştı.

Ayrıca Fen Lisesi öğrencilerinden Mücahit GÜVEN Y-TM1, Y-TM2, Y-TM3,TS2,Y-TS2 alanlarında ve Zeliha Zelal Demirbilek'te MF-1,MF-2, MF-4,YMF-1 alanlarında Şanlıurfa birincisi oldular.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.