Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ÇAĞLAYAN KOLEJİNDEN CAMBRIDGE ESOL (YLE) SINAVLARINDA REKOR BAŞARI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ÇAĞLAYAN KOLEJİNDEN CAMBRIDGE ESOL (YLE) SINAVLARINDA REKOR BAŞARI

Kültür Sanat

Özel Çağlayan İlköğretim Okulunun CAMBRIDGE ÜNİVERSİTESİ’ne yaptırtmış olduğu 2012 CAMBRIDGE ESOL (YLE) sınav sonuçları açıklandı.

286 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınav sonuçları öğrenci ve velilerinin de katıldığı sertifika töreniyle açıklandı. Yurt dışında değerlendirildikten sonra başarı sertifikaları BRITISH COUNCIL aracılığıyla Özel Çağlayan İlköğretim Okuluna gönderildi. Sertifika töreninde öğrencilerin sevinçleri görülmeğe değerdi. Dünya’nın farklı ülkelerinde her yıl uygulanmakta olan İngilizce dil becerilerinin ölçüldüğü bu sınava, bu yıl 286 öğrencisini katan Çağlayan İlköğretim Okulu damgasını vurdu. Öğrencilerin READING & WRITING ( Okuma Ve Yazma ) LISTENING ( Dinleme ) ve SPEAKING ( Konuşma ) dallarında becerilerinin ölçüldüğü bu sınav NATIVE SPEAKERS ( Ana dili İngilizce olan ) İngilizce öğretmenlerden oluşan komisyon tarafından yapılıyor. 7-13 yaş gruplarına uygulanan bu sınav, öğrenciye ayrıca öz güven kazandırıyor. 

Okul Müdürü Mustafa Taylan yaptığı açıklamada bu tür sınavları çok önemsediklerini her yıl öğrencilerini bu sınavlara hazırladıklarını ve “ mutlu son”u öğrenci ve velileriyle paylaştıklarını belirtip, okulda görev yapan İngilizce öğretmenlerine ve verdikleri destekten dolayı velilere teşekkür etti. Ayrıca okul olarak çağımızın olmazsa olmazı olan İngilizceye çok önem verdiklerini belirtti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.