Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çağlayan Kolejinde kumbaralar Van için dolduruluyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çağlayan Kolejinde kumbaralar Van için dolduruluyor

Kültür Sanat

Gonca Dergisi ve Kimse Yok Mu Derneği tarafından Türkiye ve dünya genelinde başlatılan Kumbaram Dolsun Van’a Okul Olsun Kampanyasına Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Kumbaralarında biriktirdikleri paraları Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesine Van’a gönderilmek üzere teslim ettiler.

Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Öğrencileri kendi haçlıklarından biriktirdikleri, sınıf arkadaşları ve aile büyüklerinden topladıkları kalpleri kadar sevgi dolu ve büyük paraları kumbaralarda biriktirerek Vanlı küçük kardeşlerine okul yapılması için gönderdiler.



Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Taylan Van depreminden hemen sonra Çağlayan Okulları olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katkılarıyla yüklü miktarda yardımda bulunmuştuk. Bu gün öğrencilerimiz kendi kumbaralarında biriktirdikleri miktar olarak az ama taşıdığı mana itibariyle çok büyük olan yardımlarını Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla Van’da okul yapılması için gönderdiler. Bu organizeyi yapan başta 3-A sınıfı öğretmen ve öğrencilerine ayrıca yardım kampanyasına destek olan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.