Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir Tiyatro Ekibinin ‘Asr-ı Saadet’ Oyununa Yoğun İlgi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir Tiyatro Ekibinin ‘Asr-ı Saadet’ Oyununa Yoğun İlgi

Kültür Sanat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ilk kez sahnelenen ‘Asr-ı Saadet’ adlı oyun, izleyicilerden tam not aldı.



Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşların kültürel faaliyetlerde bulunması için birçok oyun ve gösterim yapan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Asr-ı Saadet’ oyununu ilk kez vatandaşların beğenisine sundu. 
Mehmet Tahir İkiler’in yazdığı ve Hasan Ocakoğlu’nun yönettiği ‘Asr-ı Saadet’ oyunu, Cahiliye döneminden sonra İslamiyet’in kabulünü ve yaşanan gelişmeleri anlatıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve çok sayıda vatandaş oyunu izledi.
Yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden oyunun yönetmeni Hasan Ocakoğlu, bu sezon ilk kez sahnelenen ‘Asr-ı Saadet’ adlı oyunun vatandaşlardan ve sanatseverlerden tam not aldığına değinerek, katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Öte yandan Şair Nabi Konferans Salonu’nda, yetişkinlere yönelik her Cumartesi saat 19.30’da ‘Asr-ı Saadet’ oyunu sergilenirken çocuklara yönelik te saat 13.00’de ‘Diş Perisi’ oyunu ilk kez sahne alacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.