Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir Belediyesinin Hilvan’da İlçe Kütüphanesi İnşaatı Sürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir Belediyesinin Hilvan’da İlçe Kütüphanesi İnşaatı Sürüyor

Kültür Sanat

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında yaşlılara, kadınlara ve gençlere yönelik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesi inşaatını hızlandırdı. 3 bin metrekare alan üzerinde yaptırılan Hilvan İlçe Kütüphanesi inşaatı Hilvan’da takdirle karşılandı. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla inşa edilen kütüphanede çalışmalar devam ediyor. 

HİLVANLILAR’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

İlçe Kütüphanesi inşaatının çok kısa sürede oldukça iyi ilerlediğini kaydeden Hilvanlılar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu tesisi ve buna benzer projeleri ilçemize kazandıran Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.