Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecik'te Kutlu Doğum heyecanı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecik'te Kutlu Doğum heyecanı

Kültür Sanat

Birecik Spor Salonda İlçe Müftülüğü ile Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen ve yoğun katılımın gerçekleştiği Kutlu Doğum Haftası etkinliğini Vali Celalettin Güvenç ve beraberindeki heyet katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gece İlçe Müftüsü Mekki Solmaz’ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmayla devam etti.

 

Öğrenciler tarafından naatlar okunduğu gecede bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa genelinde haftanın büyük bir ilgi ile kutlandığını söyledi. Tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını Kutlayan Vali Güvenç, “Allah’a hamd ediyoruz bu coğrafyada yeniden tarihi yazıyoruz, yeniden medeniyeti yazıyoruz, dünyanın ihtiyacı olan kendi medeniyetimizi, kültürümüzü yeniden ayağı kaldırıyoruz. Memleketimizde baştan ayağı barış, şefkat, merhamet rüzgârları esiyor. Memleketin her tarafında çok şükür gönüllerde çiçekler açıyor, memleketin her tarafından genci yaşlısı, annemiz, babamız umutla geleceğe bakıyor. İşte bu atmosferde, bu duygularla, bu coşkuyla nebiler nebisini heyecanla ve hasretle, coşkuyla, şükranla anıyoruz. Ona 1400 yıl öncekinden daha çok ihtiyacımız var. Bütün dinlerin ona ihtiyacı var. Zulme uğrayanın da zulmü yapanın da ona ihtiyacı var. Peygamber efendimizin şefkatine ve merhametine herkesin ihtiyacı var. Onun için Peygamber Efendimizi coşkuyla, hasretle, heyecanla anıyoruz. Ne mutlu bu millete ki onun yolundan asla ayrılmamıştır” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.