Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bendeniz Harran'ı saladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bendeniz Harran'ı saladı

Kültür Sanat

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Bendeniz, Harran Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında sahne aldı. Geçmişten bugüne sevilen Bendeniz şarkılarının seslendirildiği geceye üniversite öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

3 saat sahnede kaldı

 

Bendeniz, Ya Sen Ya Hiç, Kırmızı Biber, Biri Var, Neler Olacak, Bu Bahar da gibi önemli hitlerini binlerce üniversiteli ile birlikte söyledi.Üniversitenin Osmanbey yerleşkesi şenlik alanında saat 20.30 da başlayan konseri binlerce genç ayakta izledi. Binlerce genci saatlerce coşturan Bendeniz yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

 

 

Rektör’den plaket

 

Bendeniz konser sırasında Şanlıurfa’ya ilk kez geldiğini, çok memnun kaldığını, Harran Üniversitesi’nin bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmediğini söyledi. Bundan sonra Şanlıurfa’ya sık sık geleceğini ifade eden Bendeniz’e konser sonrası Harran üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu tarafından bir plaket sunuldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.