Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediyeden bayanlara sinema keyfi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediyeden bayanlara sinema keyfi

Kültür Sanat

Bağlarbaşı ve Devteşti Mahallesi'nde ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezi)'da kurs gören yaklaşık 80 bayana Şanlıurfa Belediyesi ve Emek Aile Sineması işbirliğiyle ücretsiz olarak sinema izlettirildi.

Belediye Başkanı Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba ve Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla'nın öncülüğünde belediyeye ait otobüsle Mozaik AVM'deki Emek Aile Sineması'na getirilen bayanlara "Avatar" adlı sinema filmi izlettirildi.

Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi olarak bayanlara ve çocuklara yönelik sosyo-kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirten Gül Fakıbaba, "Şanlıurfa Belediyesi olarak ÇATOM'un talebi üzerine 80 bayanımızı ücretsiz olarak sinemaya getirdik. Amacımız bayanlara ve çocuklara yönelik önemli etkinlikler yapmak. Bu kapsamda projemize büyük destek olan Emek Aile Sineması'na ve Genel Müdürü Hüseyin Doğan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülen sosyal hizmetlerin ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Emek Aile Sineması Genel Müdürü Hüseyin Doğan ise "Şanlıurfa Belediyesi gerekli koordinasyonu sağlayarak Şanlıurfalı bayanları bir bir sinema ile tanıştırıyor. Bizim de bir sloganımız var. —Şanlıurfa'da sinemaya gelmeyen kalmasın- sloganı doğrultusunda Şanlıurfa Belediyesi'ne her konuda destek olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.